Kvällen inleddes med förmingel på den anrika restaurangen Brända Bocken, där gästerna välkomnades med förfriskningar. Ett arrangemang av busstransport från Stortorget till den nya byggnaden förenklade resan för deltagarna, vilket var mängder av välkända näringslivsprofiler från regionen.

Vid ankomst till Nexts nya lokaler möttes gästerna av en festlig atmosfär, förstärkt av musik från den populära DJ:en Julia Fjordefors, som med sin närvaro tillförde en extra dimension till festligheterna.

En av kvällens många höjdpunkter var den utsökta menyn, signerad stjärnkocken Thomas Deime, vars kulinariska skapelser mottogs med entusiasm av gästerna. Maten, kombinerat med ett urval av drycker, gav en perfekt inramning till evenemanget.

Grundarna av Next, Andreas Stefansson och Malin Göthe, uttryckte stor tillfredsställelse över kvällens gång. Andreas betonade vikten av att fira framgångar tillsammans, medan Malin framhöll betydelsen av företagets roll i Gävle och Sandvikens ekonomiska landskap.

Next har på kort tid etablerat sig som en framsynt aktör inom revisions- och redovisningsbranschen. Genom att kombinera traditionell redovisning och revision med framåtblickande rådgivning har de skapat en unik position på marknaden. Deras engagemang för att integrera modern teknik och personlig service har gett dem ett försprång inom branschen.

Med de nya lokalerna ser Next fram emot att fortsätta växa och bidra till den lokala ekonomin. Gävle och Sandvikens företagare kan se fram emot fortsatt stöd och expertis från denna dynamiska byrå.

Kvällens evenemang avslutades med bussresa tillbaka till Stortorget, men eftersnacket och de positiva reaktionerna kommer utan tvekan att fortgå långt efter att ljusen släckts. Nexts framtid ser ljus ut, och Gävles näringsliv har all anledning att fira.

För mer information se https://www.nextrev.se

Text: Joe Formgren
Foto: Emanuel Golabiewski