Hemsidan är byggd på den svenska publiceringsplattformen Yodo CMS, är utformad med maximal sökordsoptimering i åtanke, vilket gör det enkelt för användarna att hitta de produkter de söker. Dessutom möjliggör plattformen en smidig hantering av flera språk, vilket kommer att vara till fördel för en bred publik av hästsportentusiaster. Förutom EquiFits produkter innehåller hemsidan även OnTyte med ledande & patenterade magnetiska stigbygelsystemet i världen som toppryttare tävlar med och HIPPOCENTER med allt från skrittmaskiner & skrittanläggningar till löpband för hästar!

HorseWealth inleder sin satsning med en julklapp till alla hästälskare – en exklusiv julkampanj med 20 % rabatt på samtliga produkter under hela december månad. Detta är ett tillfälle för alla att skämma bort sina fyrbenta vänner med högkvalitativa produkter till ett förmånligt pris.

HorseWealth strävar också efter att erbjuda sina kunder ännu fler möjligheter att göra en riktigt bra affär. Därför lanserar de en outlet där man kan fynda provpaddar och utgående modeller till halva priset. Detta är ett utmärkt tillfälle att skaffa de bästa produkterna till ett mycket lågt pris.

För HorseWealth är kundernas välmående och nöjdhet av högsta prioritet. Därför har de även en kampanj på gång som syftar till att belöna sina kunder i tuffa tider. Detaljerna kommer snart att avslöjas, men det är tydligt att HorseWealth vill visa sin uppskattning gentemot alla som stödjer dem.

HorseWealth förbereder nu även lanseringen av nya EquiFit produkter till våren 2024, vilket innebär ännu fler innovativa och högkvalitativa alternativ för hästägare och ryttare att utforska.

HorseWealth riktar sig till alla aktiva inom hästsporten, oavsett om du är en landslagsryttare eller en engagerad ryttare med egen häst. För oss är varje häst värd de bästa produkterna. Vi tror på att investera i kvalitet, och vår samarbetspartner, EquiFit, delar vår vision. Är du en medveten hästägare och ryttare som vill ge din häst det allra bästa? Då har du kommit rätt. Hos oss hittar du produkter som är skapade med hästens bästa i åtanke.

Om EquiFit

EquiFit produkter, inklusive deras förstklassiga sadelpaddar, är utformade för att skydda din hästs rygg och förebygga eventuella problem som kan kräva veterinärvård. 
EquiFit är känt som ett premiumvarumärke som ständigt driver hästsporten framåt genom innovation och utveckling av produkter med smarta material. De produktsponsrar även några av världens främsta ryttare inom hoppning, dressyr och fälttävlan, vilket är ett bevis på deras kompromisslösa kvalitet och prestanda. Några av de internationella toppryttarna som tävlar med EquiFits produkter inkluderar McLain Ward och Kent Farrington från USA, Peter, Harry, Sienna & Scarlett Charles från Storbritannien, Richi Vogel och Janne Meyer-Zimmerman från Tyskland, Francois Mathy Jr. från Belgien, samt Jur Vrieling från Nederländerna.
Deras imponerande team av ryttare använder själva EquiFits toppprodukter när de tävlar på högsta nivå. Det är en omedelbar stämpel av kvalitet och prestanda när de bästa ryttarna i världen litar på EquiFit.

För att ytterligare betona sitt engagemang för den svenska marknaden kommer en av Team EquiFits ryttare, Jessica Springsteen, att tävla i Stockholm International Horse Show den 30 november till 3 december 2023. Detta är ett tillfälle för alla hästentusiaster att se en av de främsta ryttarna i världen och samtidigt EquiFits produkter i aktion.

Kontaktuppgifter
HorseWealth AB
Familjen Persson
Webbplats: HorseWealth.com
E-post: info@HorseWealth.com
Telefon: +46 72-730 20 81

För ytterligare information och förfrågningar, vänligen kontakta oss via ovanstående kontaktuppgifter. HorseWealth är redo att ta emot dina frågor och ser fram emot att informera och erbjuda dig och din häst de bästa produkterna inom hästsporten.


Om HorseWealth
HorseWealth är mycket mer än bara ett varumärke inom hästsportsbranschen. Vi är passionerade om att förändra och förbättra hästsporten genom innovativa och hållbara produkter av högsta kvalitet. Vårt främsta mål är att främja hästens och ryttarens välbefinnande och prestation och vi är stolta över att vara en pålitlig partner för alla som är engagerade inom hästnäringen.

Vi värdesätter kvalitet, innovation, hållbarhet, prestation och välbefinnande för häst och ryttare i allt vi gör. Detta är inte bara ord för oss; det är grundstenarna i vår verksamhet. Vi strävar efter att leverera produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar, våra kunders högt ställda förväntningar.

Våra produkter är avsedda för passionerade hästägare, ryttare och yrkesverksamma inom hästnäringen som inser värdet av att investera i högkvalitativa och hållbara lösningar. Vi förstår att det finns en direkt koppling mellan det som används på hästen och dess prestation och vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som har bevisats leverera resultat.

HorseWealth positionerar sig som en ledare inom premiumsegmentet för häst- och ryttarprodukter. Våra varumärken är unika genom sin höga kvalitet, nyskapande design och innovation samt vårt starka engagemang för hållbarhet. Vi strävar efter att vara den första valet för dem som värdesätter kvalitet och vill ge sina hästar och ryttare det bästa.

Vi är en professionell, pålitlig och innovativ partner, experter inom vårt område och vi fortsätter att utvecklas för att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna till våra kunder. Vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa våra kunder.

Vi tror på kraften i berättelser. Våra produkter har en direkt inverkan på hästens välbefinnande och prestation och vi använder berättelser för att visa detta. Genom kundvittnesmål och fallstudier låter vi våra partners, världsklassryttare, hästskötare och stallägare, dela med sig av sina erfarenheter och framgångar med våra produkter.

HorseWealth är en partner för er och övriga som strävar efter att ge sina hästar och ryttare det bästa. Vi är här för att stödja er och hjälpa er att nå era mål. Välkommen till HorseWealth, där kvalitet, innovation och hållbarhet möter prestation och välbefinnande.

Foto: Madeleine D. Bergsjø (madeleine.db on instagram)