Havskrogen Axmar Brygga är förutom riktig god mat välkänd för sitt exceptionella geografiska läge. Med en panoramautsikt över Östersjöns orörda skärgård skapas en atmosfär som inte enbart är avkopplande utan även inspirerande. Detta är en miljö där både arbetsgrupper och hela företaget känner både samhörighet och uppskattning oavsett om man är på plats för konferens eller bara för att njuta av regionens mest generösa julbord.

En kulinarisk resa

Under ledning av restaurangchef Johan Nellfors erbjuds en kulinarisk resa som förenar det bästa av svensk tradition med nyskapande inslag. Menyn är noggrant utformad för att både tillfredsställa konservativa smaklökar och de som är ute efter något nytt.
– Det är viktigt att behålla de välkända smakerna och klassikerna som t.ex. lutfisk och vår egen Axmarröra, samtidigt som vi vågar experimentera med lite nytänkande, säger Johan Nellfors. Som till detta år bland annat tagit fram en spännande ny sorts havtornssill.
Förutom alla de julrätter man kan önska sig, i flera varianter, erbjuder man även ett större dessertbord och utökat ostsortiment.
– Sedan får man inte missa vårt trancheringsbord där det bjuds på både dubbelmarinerad fläskfilé och helstekt oxfilé med husets pepparsås och rödvinssås med dragonmajonnäs och srirachamajonnäs, hälsar restaurangens grundare Yngve Persson.

Stora och Lilla julbordet

Med flexibiliteten i åtanke finns olika alternativ att välja mellan. Det klassiskt julbordet serveras kvällar och helger medan en lättare variant kallat Lilla Julbordet är en nyhet för i år. Det är ett mycket prisvärt alternativ som serveras dagtid vardagar. Passar perfekt för de verksamheter som vill avrunda verksamhetsåret med en riktigt mysig halvdagskonferens eller bara en lunch med mat och miljö utöver det vanliga.

Förbättrade konferensmöjligheter

För de som söker en mer privat upplevelse, finns möjligheten att boka någon av de två lokalerna på övervåningen med kapacitet för grupper om 8 till 50 personer. Detta ger utrymme för konfidentiella diskussioner och en skräddarsydd julupplevelse. Nyinvesteringar i modern konferensutrustning borgar för ljud och bild av hög klass i det kulturhistoriska intressanta loftet. Restaurangen rymmer totalt 300 personer med plats för 230 i sittning på nedre plan. 

– Jag ser verkligen fram emot att välkomna våra gäster till en julupplevelse utöver det vanliga, fylld med smaker och stämning som är en fest för både smaklökar och sinnen, hälsar Johan Nellfors. Det är ju inte enbart ett tillfälle att njuta av högtidsdelikatesser, utan en investering i företagskulturen och en konkret manifestation av uppskattning till medarbetarna. Vi hjälper även till med att lösa bussresor och logistik för större grupper som önskar optimal service och bekvämlighet under sitt besök här på Axmar Brygga.

Varmt välkomna att boka årets julbord i det genuina och unika natur- och kulturreservatet i Axmar bruk. Vi garanterar en julupplevelse som kommer att förgylla avslutningen på detta arbetsår och värma alla medarbetares hjärtan långt in på det nya året.


För mer information om Julbordet: https://axmarbrygga.se/sv/julbordet
Bokning Julbordet: https://axmarbrygga.se/sv/storre-sallskap
Telefon restaurangen: 0297-32000.

Johan Nellfors
Restaurangchef
E-post: johan.nellfors@axmarbrygga.se
Mobil: 073-026 56 89

Johan Björklund
Platschef
E-post: johan.bjorklund@axmarbrygga.se
Mobil: 070-653 27 22