Fordonsfirman har under den senaste tiden gjort en satsning och arbetat strategiskt för att öka kännedomen att bilverkstaden inte endast arbetar med billackering. Gästrike Lack & Bilservice vill förmedla att dom även utför kvalitativa arbeten inom försäkringskador, däckservice, bilservice, bilglas, rostskyddsbehandling, industrilackering, tunga fordon, blästring, plåtverkstad med mera.

- Vi tror att namnbytet är nästa steg i vår strategiska marknadsföring för att nå en större marknad. Detta kommer underlätta för kunder som söker efter bilverkstäder samt öka Gästrike Lack & Bilservice varumärkeskännedom i regionen, säger Michael Åsblom, anställd på Gästrike Lack & Bilservice.

Med namnbytet presenteras också en ny, uppdaterad logotyp. Den nya logotypen har samma grafiska intryck som den tidigare logotypen men med texten "& Bilservice" tillagt. I den strategiska satsningen lyftes även nyligen den grafiska profilen för bilverkstaden. Företaget vill med detta förmedla att dom utför effektiva fordonsreparationer där hög kvalité alltid står i fokus.

Med den nya satsningen blev Gästrike Lack & Bilservice, från och med den 1 oktober i år, även en auktoriserad bilverkstad för Mekonomen.

Om Gästrike Lack & Bilservice
Gästrike Lack AB startades i Jäderfors 1991 av Peter Johansson och Nisse Åke Malm. Idag erbjuder firman mycket mer än bara lackering. På Gästrike Lack & Bilservice utförs arbeten med bilplåt och lackering av allt från personbilar till större entreprenadmaskiner, utrycknignsfordon, lastbilar med mera. De utför också industrimålning, blästring, skadeverkstad, bilservice, däckservice, rostskyddsbehandling och dom är även auktoriserade glasmästare och utför utbyten av glasrutor på fordon. Gästrike Lack & Bilservice har både företagskunder och privatkunder över hela västra Gästrikland från Forsbacka och västerut. De utför allt från industri, tunga sidan till skador/reparationer på personbilar genom försäkringsbolagen. Vid tillfälle målar vi också entusiastbilar, exempelvis gamla jänkare med mer.

Kontaktperson:
Michael Åsblom
Direkt nr: 070-64 35 117

Kontakta Gästrike Lack & Bilservice:
Adress: Blixtvägen 20, Lövbackens industriområde
811 93 Sandviken

Tel: 026-25 55 05
E-post: info@gastlack.se
Hemsida: https://gastrikelack.com