Hur står det till med er inför nypremiären på dinnershowen Joyride?
– Tack, det står väldigt bra till med oss alla. Vi pratade om detta häromdagen och vi har nog aldrig innan känt oss så taggade och förväntansfulla inför en nystart som denna. Verkligen jätteskoj!

Hur har året som gått varit?
– Det har varit mycket tankar och resonemang kring egentligen allting som hört till detta stopp och näringsförbud som vi haft. Vi har haft stängt i totalt 18 månader. Jag har kunnat fokusera på att träna, vara med familjen, planerat framtiden, fixat hemma och haft en del möten om hur vi skall gå tillväga. Det har varit väldigt ovant i att inte kunnat få jobba. Jag har jobbat på och utanför scenen i snart 17 år och gjort över 3500 shower. Så det känns verkligen ovant att inte ha kunnat göra det som man tycker om så mycket. Därför är längtan väldigt stor att vi snart kan komma igång!

Hur är då känslan att åter få sätta igång med dinnershowen?
– Det känns som sagt otroligt bra. Det vi alla behöver nu är glädje och skratt och kunna socialisera oss genom att umgås med nära och kära. Att få kunna uppträda igen och se alla dessa glada gäster är något man aldrig kan få nog av. Vi märker att det är otroligt högt tryck på bokningar, att människor vill komma ut och ha skoj, lyssna på musik, umgås och få vara tillsammans igen. Känslan för oss på Hits For You är väldigt bra.

Vad får man uppleva som besökare?
– Man får uppleva sång, dans, komik, glädje, god mat och dryck samt lyssna till låtar man hade glömt bort att man älskade. En vardagsrumskänsla där vi tillsammans skapar en magisk kväll som vi lever väldigt länge på!

Vilka dagar i veckan är det show?
– Vi kommer att köra varje helg, fredag och lördag, samt även vissa utvalda torsdagar. Man kan även abonnera våra lokaler för show eller evenemang andra dagar i veckan. När vi kör vårt populära julbord med show så kör vi tisdag till lördag, med dubbla shower på lördagar.

Vad händer mer i lokalerna under hösten förutom showen?
– Vi håller på att planera en del evenemang, eventuellt någon discokväll med artister som många kommer att vilja se. Sedan startar julbordet den 18:e november och pågår till 22:a december där vi kommer att servera vår klassiska lulbordsbuffé. Nytt för i år kan vara att självaste Tomten är på besök under kvällen. Här går det att boka upp stora som så väl mindre sällskap och man kan så klart även abonnera en helkväll hos oss.

Har du någon hälsning till alla som både törstat och längtat efter att åter få uppleva er show?
– Ja, absolut, ta med er vänner, bekanta, företaget eller familjen och bara luta er tillbaka och njut av musiken, glädjen och underhållningen. Jag kan lova er alla att detta kommer vi tillsammans leva länge på. Vi är så taggade och glada att få snart träffa er alla igen. Varmt välkomna till oss på Hits For You!

För mer information och bokning se https://hitsforyou.se

Fotnot: Förutom Henrik Sundström medverkar kollegorna Maria Doverud och Hanna Jämtsäter som tillsammans har varit medverkat på flera av de senaste dinnershowerna på Hits for you.